Kurs za sertifikat "Samostalni knjigovođa" i "Ovlašćeni knjigovođa" u Novom Sadu i Beogradu na moderan način

Kurs za sertifikat”samostalni knjigovođa” - Trajanje kursa je 1,5 meseca, 72h/šk časa 3x nedeljno po 5 šk/čas, 52h/časa ručno knjigovodstvo i 20h/časa je praktična nastava na e-knjigovodstvenom softveru Billans po jedinstvenoj metodi Nade Zlatković

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladaju gradivom koje im omogućava vođenje poslovne knjige u malim trgovačkim preduzećima, udruženjima i preduzetničkim radnjama koje vode dvojno ili prosto knjigovodstvo.

urs za sertifikat „ovlašćenog knjigovodja” - Trajanje kursa 1,5 meseca, 72 časova,3 puta nedeljno po 5 školska časa - 52 časa ručno knjigovodstvo i 20 časova praktična nastava na e-knjigovodstvenom softveru Billans.

Kurs je kreiran tako da polaznici ovladaju gradivom koje im omogućava vođenje poslovne knjige u društvima sa specifičnim poslovnim promenama, srednjih i velikih preduzeća i društava specifičnih delatnosti. Polaznici ovladaju međunarodnim standardima finansijskih izveštavanja i upotrebi Međunarodnih Računovodstvenih Standarda, primenama procedure Zakona o pranju novca i osnovnim smernicama Zakona o Javnim nabavkama.

Nastavni plan je napravljen tako da polaznici dobijaju celovito odmah upotrebljivo znanje


Škola Finance Team u Novom Sadu i Beogradu organizuje i obuku u vašoj firmi

Ako vaša kompanija ima više od 5 zaposlenih za koje smatrate da je potrebna određena vrsta obuke, onda vam preporučujemo in-house obuku.

Prednosti ovakvih obuka su:

Svaka firma kroz pripadnost određenoj delatnosti ima specifičnost u vođenju računovodstva i sprovođenju poreske i finansijske politike i interne revizije. U okviru grane svaka firma projektuje događaje koje zaposleni do tada nisu imali prilike da sretnu na radnim mestima predhodnog posla. Finance Team škola je obezbedila modele za brzu i efikasnu obuku u prostorijama klijenata kroz projekte i programe direkno prilagođene firmi na poslovnim primerima firme klijenata sa posebnim osvrtom na:

U okviru programa za svaku delatnost sačinjeni su modeli po kojima se obrađuju delovi za koje zaposleni pokazuju najviše interesovanja, kroz eliminisanje zabluda i grešaka do kreiranje novog pristupa rešenjima.

Nakon završetka obuke zaposleni su potpuno sposobni da samostalno rade bez teškoća i nesigurnosti i sposobni su da preuzmu odgovornost.

Zaposleni nakon kursa dobijaju samopouzdanje i spremni su za takmičarski duh ,kontinuirano usavršavanje i timski rad.

Novsti u FINANCE TEAM - 20% popusta za polaznike koje preporuči Unija Poslodavaca Vojvodine

U saradnji sa BILLANS INTERNATIONALOM omogućavamo da svi polaznici preko ove saradnje dobiju popust od 20% na sve vrste usluga koje pruža FINANCE TEAM BIRO.

Revizorske usluge i poslovi kontrole U Beogradu i Novom Sadu


Rešavanje nastalih problema u poslovanju

Prilikom podnošenja zahteva ili pripreme zahteva za dobijanje kredita za prekoračenje po tekućem računu ili dobijanje subvencija od vlade, kao i radi privlačenja novih investitora ili partnera, neophodno je prezentirati uverljivu sliku finansijskog položaja i budućeg razvoja preduzeća.

Ovlaščeni računovodja - Revizor zna koja vrsta podataka je za to neophodna i na koji način informacije treba plasirati da bi se postigle što veće šanse za uspeh. Sve ovo obezbeđuje vam saradnja sa FINANCE TEAM-om.


Pomoć u izvršavanju zakonskih obaveza

Veliki je broj relevantnih zakonskih propisa regulisan Zakonom o PDV ,socijalnim doprinosima i Porezima na Dohodak građana, kao i zakona o spoljnotrgovinskim deviznim i carinskim ptopisima kao i obligacionim odnosima koji su veoma često skloni promenama .

Ovlašćeni računovođa - Revizor sa velikim iskustvom u praksi na rukovodećim poslovima firmi različitih delatnosti i poslovima kontrole u poreskoj upravi vlasnik Finance Team-a je stručan da pomogne svojim klijentima da ispune zakonske obaveze u ključnim oblastima, kao što su finansijsko izveštavanje, vođenje računovodstvene evidencije i uredno izvršavanje poreskih i drugih obaveza preduzeća, informisanje o poslovanju preduzeća.


Knjigovodstvene usluge u Beogradu i Novom Sadu

Knjigovodstveni biro FINANCE TEAM, osnivač i zastupnik Nada Zlatković, diplomirani ekonomista, sertifikovani ovlašćeni računoviođa – revizor sa tridesetogodišnjim iskustvom na rukovodećim računovodstvenim pozicijama u privrednim društvima različitih delatnosti: proizvodnim, spoljnotrgovinskim, finansijskim i Javnim ustanovama.


Ponuda koja se ne odbija

Ponosni smo da vas pozovemo da nama poverite knjigovodstvo vašeg preduzeća i ponudimo pogodnosti koje će agenciju Finance Team preporučiti kod vas. Svim privrednim subjektima koji već imaju razvijeno poslovanje nudimo besplatne knjigovodstvene usluge u prvih mesec dana ukoliko se odlučite da potpišemo ugovor na određeno vreme od najmanje dve godine. I to nije sve, jer pored računovodstveno-knjigovodstvenih usluga za koje ste se odlučili dobijate i osnovno, besplatno poresko i finansijsko savetovanje, i besplatnu prijavu ili odjavu do 3 radnika

Za sve novoosnovane subjekte besplatni period traje čak dva meseca,i pruža mogućnost povoljnih cena:


Povećajte produktivnost kroz stalni uvid u poslovanje vašeg preduzeća. To je prednost koju vam pruža elektronsko računovodstvo - knjigovodstveni softver na internetu. Direktori malih i srednjih preduzeća i preduzetnici imaju sve izraženiju potrebu da u okviru svoje firme organizuju takav vid računovodstva koji će im omogućiti stalan pregled, praćenje i kontrolu poslovnih promena. Ovo im može obezbediti elektronsko računovodstvo, bez obzira gde se nalazili, da li u firmi na službenom putu ili kući,sve što je potrebno je internet konekcija bilo sa računara ili telefona. FINANCE TEAM vodi poslovne knjige za privredna društva i preduzetnike prema važećim propisima koji regulišu tu materiju u Republici Srbiji,pruža paket usluga koji nudi potpunu knjigovodstvenu uslugu.

Svi poslovi, sva knjiženja, kao i izrada svih propisanih obračuna i obrazaca rade se na računaru uz primenu najsavremenijeg knjigovodstvenog softvera Billans, kojim je omogućen klijentima konstantni pristup u njegove podatke kroz dostupnost svim podacima 24 sata, 7 dana u nedelji. Na ovaj način klijent zna da se njegovo poslovanje vodi uredno i ažurno.

Sa svakim klijentom Finance Team zaključuje ugovor o vođenju poslovnih knjiga uz preciziranje ugovornih obaveza. Ugovorom je predviđena i mogućnost izmene svih elemenata ugovora uz saglasnost obe ugovorne strane. Predviđena je i mogućnost obema ugovornim stranama da na korektan i poslovan način prekinu ugovorni odnos.