Vesti

IV Međunarodna konferencija o razvoju preduzetništva

26. dec. 2013. - Ruma


Klub privrednika opštine Ruma, Unija poslodavaca Rume i Opšte udruženje preduzetnika opštine Rume dana 26. decembra je u Rumi organizovao IV međunarodnu konferenciju o razvoju preduzetništva pod nazivom: “Mehanizmi korišćenja kvalifikovanog elektronskog sertifikata za autentifikaciju i digitalno potpisivanje”.

Cilj je bio da se konferencijom razjasne postojeće nejasnoće lokalnim privrednicima kroz primer dobre prakse sa strane korišćenja privrednika kao i načina implementacije u knjigovodstvene softvere od strane softverskih kompanija.

Više...

Potpisan ugovor o saradnji sa Alfa Univerzitetom

11.sept.2013. - Novi Sad


Alfa univerzitet koji nosi epitet Prvog privatnog Univerziteta u Srbiji, i slogan UVEK PRVI, prepoznao je neophodnost da u svakoj oblasti bude lider i da sarađuje sa liderima u njihovim oblastima. Rezultat ove težnje je i potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Billans Internationala i Alfa univerziteta i Agencije KGB Finance iz Beograda.

Više...

Billans - internet rešenje idealno za mala i srednja preduzeća

8. sep. 2011. - Beograd


U Beogradskom Medija centru danas je predstavljena internet računovodstvena aplikacija Billans kao prvo i jedino internet rešenje za mala i srednja preduzeća,koji je u Novom Sadu razvila kompanija Billans International.

Imajući u vidu da 96,8% mikro i malih preduzeća u Srbiji ima internet priključak, potrebno je bilo razviti poslovno rešenje koje će moći da se koristi preko Interneta (cloud aplikacija), sa niskom cenom, jednostavnom upotrebom i svim funkcionalnostima koje su malim firmama potrebne.

Više...

UVRA ima cilj da se srpske računovođe umreže u jedan sistem

4. sep. 2011. - Beograd


Srpsko udruženje vlasnika računovodstvenih agencija odlučilo se za primenu Billans rešenja prvenstveno zbog mogućnosti da se srpske računovođe umreže u jedan sistem koji će biti najnaprednji u Evropi.

Srpsko udruženje vlasnika računovodstvenih agencija odlučilo se za primenu ovog rešenja prvenstveno zbog mogućnosti da se srpske računovođe umreže u jedan sistem koji će biti potpuno konkurentan sa zemljama Evropske unije.

Više...

Prvo srpsko internet računovodstveno rešenje

25. jan. 2011. - Beograd


Prvi srpski internet računovodstveni sistem za mala i srednja preduzeća koji u Novom Sadu razvila je kompanija Billans International, a koji se nakon skoro godinu dana testiranja plasirana tržište Srbije, posle uspeha postignutog na tržištima Italije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Imajući u vidu da 96,8% mikro i malih preduzeća u Srbiji ima internet priključak, logično je bilo razviti poslovno rešenje koje će se koristiti preko Interneta, koje će imati nisku cenu, jednostavnu upotrebu sve funkcionalnosti koje su malim firmama potrebne u svakodnevnom radu.

Više...

Billans konferencija

25. jan. 2011. - Beograd


25. januara, u Beogradskom ART Hotelu, održana je konferencija za štampu koja je okupila vodeće novinare iz finansijsko-elektronskog sveta Srbije.

Tokom kratke prezentacije upoznati su sa našim web računovodstvenim rešenjem Billans, koji je namenjen malim i srednjim firmama.

Slike sa konferencije i utiske prenete iz medija koji su pisali o dogadjaju možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Više...